Kota-Huskyn tukituotteet - vaikuttava lahja

Hanki itselle tai jollekin toiselle – mutta etenkin meille ja meidän koirille. Elä kanssamme poikkeusolojen ohitse. Osallistu Kota-Huskyn 84 rekikoiran lauman arkeen ja elämään näinä erikoisina aikoina. Ostamalla tukituotteen teet konkreettisesti hyvää ja näet, mihin osallistut.

Toteutus- ja toimitusaika jokaiselle tuotteelle on kaksi viikkoa lunastushetkestä eteenpäin, niin ehdimme reagoida ja tehdä asiat ajan kanssa; arki ison lauman kanssa meillä pyörii kuitenkin ympärillä koko ajan - Tuotteiden hinnat sisältävät ALV 24%


HUMPPAVITONEN - 25 €

Lunastamalla Humppavitosen te autatte meitä pitämään lauman eläkeläiset vetreinä, virkeinä ja hyvässä lihassa!

Ostamalla tämän tuotteen pistät meidän eläkeläiset liikkeelle omalla joukollaan. Kokoamme kasaan mummovaljakon ja käymme köröttelemässä muutaman kilometrin, maksimissaan viisi - päivän kunnosta ja innosta riippuen. Lopuksi rapsuttelua, sylittelyä ja herkut palkaksi. Me sitten lähetämme sinulle sähköpostiin valokuvia ja/tai videonpätkää toimituksesta. Lisäksi saat kertomuksen, että miten meni ja ketä oli matkassa.

OSTA

MAAILMAN TÄRKEIN - 85 €

Saat valita laumastamme koiran, kenelle me teemme kyseisenä päivänä parhaamme mukaan selväksi, että hän on paras koira koko maailmassa.

Luvassa yksilöllistä huomiota esimerkiksi metsäretken, juoksulenkin, yhdessä sohvalla köllöttelyn tai muun vastaavan toiminnan merkeissä. Ehkä jopa yöksi kainaloon. Sisältää automaattisesti myös herkutteluhetken; jotain hyvää normaali resepteistä poikkeavaa! Toiminta valitaan yksilöllisesti, se tulee olemaan jotain kyseisen koiran arjesta erottuvaa, spesiaalia ja yhdessä koettua. Voit joko valita, kenelle haluat lahjan antaa, tai vaihtoehtoisesti voit ostaa tämän tuotteen myös valitsematta laumastamme ketään tiettyä; silloin otamme sattumanvaraisesti jonkun kuka näyttäisi kaipaavan extra-huomiota kipeimmin. Päivän päätteeksi lähetämme sinulle valokuvia ja/tai videoita muistoksi, missä kerromme meidän yhteisestä päivästä, jonka sie tälle koiralle mahdollistit.

OSTA


PAPPA-JALMARI - 50 €

Adoptoimme syksyllä kodittoman vanhan koiran ja pappa on nyt meidän kaikkien koira. Sinunkin.

Haluamme taata hänelle kaikkien aikojen eläkepäivät; loputtoman määrän herkkuluita, vapaana kirmailua, pehmeitä sohvannurkkia ja niin paljon rapsutuksia kun herra vaan ottaa vastaan. Ostamalla tämän tuotteen toimitamme sinulle postitse aidon paperisen valokuvan papasta ja kirjeen meiltä muistoksi siitä, että siekin olet nyt osallistunut Jalmarin ja hänen laumakavereidensa elämään.

OSTA

RAPSUTUKSIA JA HERKUTTELUA - 15 €

Ihana hemmotteluhetki valitsemallesi koiralle.

Lunastamalla tämän tuotteen yksi meidän nelijalkaisista saa sinun ansiostasi kunnon rapsutukset, silittelyt, halailut, juttelut ja lopuksi herkkuluun. Sie saat sitten kuvia ja kertomuksia kyseisestä koirasta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit joko valita kenelle haluat herkkuhetken suoda tai sitten valitsemme sitä tarvitsevan koiran puolestasi.

OSTAKOTA-HUSKYN LAUMA

Helle, Kuula, Kusti, Ilmatar, Louhi, Joukahainen, Susi, Kessu, Cuuro, Aatos, Bablo, Boss, Antero, Mökö, Luru, Kunti, Dillinger, Einstein, Inari, Muska, Fenrir, Faust, Sohvi, Alaska, Dollari, Moria, Geri, Spot, Gnats, Erkki, Koda, Varjo, Hämärä, Kaamos, Ruuti, Kettu, Näätä, Aatu, Saarmas, Halla, Ralli, Koru, Säde, Kipinä, Loimu, Kelo, Honka, Pihka, Tuohi, Kaarna, Kerttu, Martta, Sirius, Seita, Helmi, Redi, Roi, Pumba, Simba, Nala, Jänkä, Korpi, Räme, Aapa, Neva, Tykky, Kinos, Kuura, Rytmi, Roihu, Revontuli, Usva, Sumu, Varpu, Verso, Vuokko, Kullero, Jalmari, Tyyne.