Riisitunturin Yö

Riisitunturin Revontulet


1 päivä
Image

495€ Aikuinen
Ryhmäkoko: 2-6 henkilöä
Opastuskieli: Suomi / Englanti

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Pimeinä öinä, kun taivas tyhjenee pilvenharsoista, alkaa revontulten leiskunta. Uskotaan, että tuntureilla juokseva tulikettu huiskii hännällään kipinöitä taivaalle. Liikehdintä on kuin tanssia ja voimakkaat revontulet valaisevat kaamoksenkin keskellä niin, ettei keinotekoisia valonlähteitä tarvita.

Kun lyhyen päivän hämärä väistyy pimeän tieltä, valjastamme koirat ja aloitamme 20 kilometrin mittaisen matkan, joka kulkee Riisitunturin kansallispuiston taianomaisessa luonnossa. Nousemme Jaksamovaaran päälle, kauas valosaasteista, joten mahdollisuudet revontulten näkemiseen ovat erinomaiset. Parempaa näköalapaikkaa taivaan värinäytökselle saa hakea.

Koiraretki päättyy erämaisen järven rannalla, Riisitunturin kansallispuiston laidalla, sijaitsevalle mökille, missä teitä odottaa eräillallinen maittavine jälkiruokineen, lämmin sauna ja takuuvarmat yöunet makuupussien uumenissa. Jos valjakkoretken aikana revontulten suhteen ei lykästänyt, niin teillä on vielä kokonainen yö aikaa tutkia taivasta. Talven pimeys on täynnä mahdollisuuksia. Mökkialue on täysin valosaasteeton ympäristö.

Opas lähtee yöksi kotiin, saatte jäädä nauttimaan rauhassa hiljaisuudesta. Omatoiminen aamiainen nautitaan valmiiksi paikalle toimitetuista antimista. Teidät noudetaan takaisin sivistyksen pariin ennalta sovittuna ajankohtana, kuitenkin viimeistään puolilta päivin.

Tämä ohjelma totetutaan privaatisti vain teidän omalle porukalle.

Sisältää
  • 20 kilometrin mittainen koiravaljakkoretki Riisitunturin kansallispuistoon
  • Yhden yön majoitus rauhallisella erämökillä luonnon helmassa
  • Eräillallinen jälkiruokineen
  • Saunamahdollisuus
  • Aamupalatarpeet
  • Tutustuminen koirien kotiin
Huomioitavaa

Lämpimät vaatteet ja talvikengät mukaan. Et tarvitse omia retkeilyvarusteita, kuten makuupussia tai tyynyä, ainoastaan omat henkilökohtaiset tavarasi. Halutessasi saat meiltä lämpimät haalarit ja kengät. Kaksi henkilöä jakaa yhden reen, eli toinen matkustaa ja toinen ohjastaa. Koiravaljakolla ajamiseen liittyvä opastus ennen lähtöä. Mökillä käytetään aurinkoenergiaa, jolla voit ladata puhelimen ja jolla valaistus toimii. Mökki on lämmitetty valmiiksi ja opastamme kamiinan käyttöön.

OTA YHTEYTTÄ VARATAKSESI